Президентите на баскетболния Олимпиакос - Панайотис и Йоргос Ангелопулос поздравиха Реал Мадрид за победата във финала на Евролигата в литовския град Каунас. Олимпиакос бе близо до спечелването на четвъртия си трофей в надпреварата, но отстъпи пред испанския гранд със 78:79.
 
"Олимпиакос игра най-добрия баскетбол в Европа. Гордеем се с отбора и това казахме на играчите. Ние сме с десетия най-голям бюджет в Европа и все пак успяхме да стигнем до битката за титлата. Ще продължим да преследваме следващите си цели", заяви Йоргос Ангелопулос пред гръцки медии.
 
Неговият брат Панайотис Ангелопулос подчерта факта, че Олимпиакос спечели редовния сезон в Евролигата за първи път в историята си и игра на финал в турнира за първи път от 2017 година насам.
 
"Изиграхме отличен редовен сезон и се наложихме на върха в Европа. Нашият тим ни направи горди и искаме да благодарим на хилядите фенове на Олимпиакос, които дойдоха тук. Продължаваме да се целим към върха", каза още той.
 
Попитан дали Олимпиакос ще опита да запази основното ядро от състезатели, Панайотис Ангелопулос отговори: "Този въпрос ще получи отговор след като спечелим гръцкото първенство."/БТА