Олимпиакос, с българина Александър Везенков в състава, продаде само за няколко минути всички билети за домакинския си двубой с Фенербахче във вторник от плейофите на Евролигата. Гръцките медии съобщиха, че пропуските са били изкупени от феновете за около 10 минути.

На 5 май гръцкият тим отстъпи пред турския Фенербахче с 69:73 (17:18, 16:14, 16:16, 20:25) като гост в Истанбул в четвъртата среща от четвъртфиналната серия между двата тима в плейофите на Евролигата по баскетбол за мъже. Така резултатът в серията е 2:2 победи и пети двубой през следващата седмица в Пирея (Атина) ще определи кой тим ще се класира за Финалната четворка.

"Огнената" публика на Олимпиакос ще "присъства" на 5-ия четвъртфинал с Фенербахче! В рамките на няколко минути след пускането им, билетите за мача във вторник (5 май) бяха разпродадени! Нямаме думи да ви благодарим за постоянната подкрепа! Нека всички заедно се преборим за класиране за финалната четворка на Евролигата! Това е Пирея!", написаха от клуба във Фейсбук./ БТА