Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов призна, че опит и класа не са достигнали на тима му при загубата със 76:83 от Киев Баскет във ФИБА Къп.
 
"Не може да не ме е яд, когато ние сме главни участници в загубата. Христо Захариев ни липсваше, Йордан Минчев бе ужасяващ, но е последният човек, на когото можем да се сърдим, на 21 години, в него е бъдещето. Така бяхме ограничени в една позиция - лекото крило, където по принцип сме много силни. Убеден съм, че Данчо ще изиграе фантастичен следващ мач", заяви Тити.
 
Наставникът на Левски похвали отбора за характера, който са показали. 
 
"Единственото, от което съм доволен е, че се опитахме да зарадваме публиката с характер. Но в евротурнирите характер само не стига. Трябва и класа, а тя се определя от други фактори, които този сезон бяха ограничени. Сега вече ще сме по-спокойни, няма какво да губим. Опитах се да го кажа и в съблекалнята, никой не ни е поставил на всяка цена това класиране в Европа. Трябва, когато губим, играчите да са първи пред феновете. Те са най-важните хора за нас, за тях правим всичко това", каза още Папазов.