Бане Прелевич, който е бивш играч на сръбският баскетболен Цървена звезда и най-добрият реализатор за гръцкия ПАОК, е и баща на бившата Мис Гърция – Ана, както на другата красавица – Тее. По-възрастната дъщеря е избрана за най-красивата жена в южната ни съседка през 2010-а година, а сега тя работи като фотомодел и телевизионен водещ в Атина.

ПОВЕЧЕ СНИМКИ НА СЕКСИ-СРЪБКИНЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ТОЗИ ЛИНК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐠🐬🦋 [ 👙: @maabooswimwear ]

A post shared by Anna Prelevic 🦋🐚 (@annaprelevic) on

Тя имаше тригодишна връзка с баскетболиста на Панатинайкос Йоанис Папапетру, но по време на пандемията от коронавирус звездната двойка взе решение да преустанови отношенията си. Прелевич също така подчерта, че въобще не страда в този момент от липсата на мъжко внимание, но засега е преценила, че се чувства добре и отбягва всякакъв вид по-сериозни отношения с хора от мъжкия пол.

Йоанис Папапетру

източник: Gulliver/GettyImages

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Something is coming .. 🙈🥰💙 #soon #theprelevic #prlvc

A post shared by Anna Prelevic 🦋🐚 (@annaprelevic) on

„Вече не сме заедно, след като прекарахме три страхотни години. Взехме решение да се разделим”, каза Ана пред гръцките медии. Както обикновено се случва при раздяла, първо бяха изтрити общите снимки в социалните мрежи. Интересен факт е, че един от дядовците на красивата Ана е легендарният певец Джордже Мариянович.