"Първото полувреме имахме ужасяваща защита. През второто полувреме играхме доста по-добре в защита. Тогава в правилния момент бяхме там, където искахме да бъдем. Но в решителните моменти от мача пропуснахме важни стрелби", заяви старши треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер след загубата от Истанбул Буюкшехир в турнира ФИБА Къп.

"Мисля, че играчите направиха всичко по силите си, опитаха да дадат всичко от себе си, но днес срещнахме много силен отбор. Чувствах, че можем да спечелим този мач, но ни трябваше повече", добави Шарон Друкер.

Спортният директор Тодор Стойков пък коментира: "Не съм доволен. Успяхме да се върнем в мача след слабото първо полувреме, но не съумяхме да затворим мача. Имаме една, две възможности в края на мача, а изтърваме сами под коша."

"Първото полувреме не играхме нищо в защита, второто се хвърлихме, но има играчи с по-големи претенции - играчи, които по 20 минути не могат да вкарат кош, а са национали. Правим безумни грешки, а играчите играят така, все едно са третокласни", каза още Тодор Стойков и продължи:

"Промените са най-лесното нещо за правене. Трябва да видим как ще играем в България, за да преценим дали са нужни промени. Целите в България си остават - купа и титла. За мен тази група бе преодолима, но с такава слаба игра просто няма как да стане."