Старши треньорът на баскетболния ЛукОйл Академик Любо Минчев логично не бе доволен от загубата на „студентите” при гостуването на Динамо Москва в Еврокъп.

„Започнахме лошо в първата четвъртина. Не отбелязахме кош през почти половината време и допуснахме 12 грешки. По-късно се върнахме в мача, но изходът на двубоя вече бе решен в началото. Динамо е много по-добър от нас. Имаме само един плеймейкър, но утре пристига новият ни гард. В момента сменяме някои играчи”, заяви Минчев след мача в Русия.

„Изиграхме много силна първа част, а във втората малко се отпуснахме. Добрите новини за мен бяха, че успяхме да опитаме някои нови неща. Лошото беше, че ги оставихме да ни доближат. Не можем да си го позволим. Трябва да сме концентрирани през цялото време независимо кои играчи са на терена”, пък каза наставникът на Динамо Дейвид Блат.

Най-добрият за гранда от Москва Травис Хансън коментира: „Очевидно беше труден мач. Те играят силно в къщи. Знам го, защото играхме с ЛукОйл миналия сезон. В България мачът беше много тежък, затова сега бяхме готови и мотивирани за успех.”