Ръководството на баскетболния ни шампион ЛукОйл Академик пуска в продажба от утре билетите за първото домакинство в купа УЛЕБ. Пропуските за двубоя с немския Артланд Драгонс ще са с цена – 2 лева и за първи път ще осигуряват и конкретно място в зала „Универсиада”. Така зрителите закупили билети по-рано, ще могат да избират предварително в кой сектор искат да седнат, и съответно да заемат по-хубавите места.

Сблъсъкът от втория кръг на купа УЛЕБ между ЛукОйл Академик и немския тим е във вторник от 18 часа, а от лагера на „студентите” призоваха привържениците на баскетбола да ги подкрепят.

По повод навършването на 60 години от основаването на Академик тази година и половин век от първото участие в евротурнирите баскетболните ни шампиони вече са с обновен имидж. Новото лого на клуба е свързано с историята на отбора, откъдето произлиза и прозвището – „студентите”. В най-скоро време ще стартира напълно обновеният и модернизиран сайт на ЛукОйл Академик, в който ще има много полезна информация и бази данни.