Нова трудно, но пък доста важна победа в ЕВРОХОЛД Балканска лига записа отборът на Левски. "Сините" бяха домакин на румънския Крайова и преодоляха лошо начало, за да спечелят в края с 84-73. Левскарите тръгнаха лошо в първата част, а изоставаха и на почивката. Със силна игра в последната част обаче момчетата на Тити Папазов взеха победата. Така те вече имат баланс 6-3 в турнира и остават сред първите четири, докато румънците вече са с 4-6 и продължават битката за място в шестицата. Следващата седмица Левски гостува на Кожув в нов мач от регионалната надпревара.

Гостите стартираха много добре двубоя и поведоха с 10-2 началото. Те направиха разликата двуцифрена, а след първия кош за втората четвърт дръпнаха с 13 точки. Левски обаче отговори със серия от 9-0 и се доближи до съперника, а с тройка на Чалмърс и намали изоставането си само до точка. След това двата тима си размениха по 3, преди Крайова да завърши полувремето със серия от 8-1 и да дръпне с 8.

След почивката домакините тръгнаха с поредица от 7 точки, на която Крайова отговори с 6. След нова серия от 6-0 за Левски обаче, българите изравниха, но пък последва такава за румънците от 8-2, като все пак след 30 минути преднината им бе само 3 точки. Левски тръгна с 9-3 в последната четвърт, със 7 точки на Върбанов, и така излезе напред. При 04.18 до края на мача Чалмърс вкара тройка и направи разликата 6 точки, а при оставащи три минути Ники Върбанов заби и бе фаулиран, като след наказателния му удар разликата стигна 9 точки. Това се оказа и решаващо, тъй като до края гостите не можаха да се върнат в срещата.

Най-резултатен за успеха стана Николай Върбанов, който изигра може би най-силния си мач със синия екип. Той вкара 26 точки и овладя 6 борби за коефициент 30. Лайънъл Чалмърс вкара 20 след силна последна част, а с 11 завърши Христо Захариев.

За гостите ЛеВар Сийлс отбеляза 15 точки, а с 13 и 7 асистенции бе Стен Сок.