Баскетболистът на Левски Калоян Иванов заяви, че се опитва вече да тренира на 100%. Той изрази надежда да поиграе малко в мача срещу Арис в Солун.

„Опитвам се вече да тренирам на 100%, въпреки болката. Не влизам в игра, защото ръководството реши да ме предпази, за да мога да играя евентуално в утрешния мач с Арис. Надявам се да поиграя малко, някоя и друга минута и да си върна малко от формата. Играе ми се много“, сподели Иванов пред Дарик радио.  

„Вече станаха около 15 дни, в които нямам официален мач, а отборът изигра за тези дни 4 двубоя. Надявам се да направя пълноценна тренировка тази вечер и утре да поиграя малко. Отборът ни играе много добре, имаме сили да завършим групата без загуба“, добави той.

„Показахме, че можем да побеждаваме и кат огости. Беше притеснително, че имахме поред три гостувания, но дотук се справихме. Показахме, че сме отбор, който с всеки един мач израства, натрупахме много опит. Опознахме се и започнахме да играем много по-сполучливо, отколкото в квалификациите за Шампионска лига, когато бяхме отбор на 20-тина дни“, каза още Калоян Иванов.