Новите попълнения на баскетболния Левски Чарлз Джоунс и литовецът Арнас Казлаускас заминаха със съотборниците си за Скопие, където „сините” гостуват на Работнички утре в мач от Балканската лига. Двубоят в сряда е от 20 часа, а в групата е и третото ново попълнение –центърът Бойко Младенов. Казлаускас пристигна още в петък и вече направи няколко тренировки с тима, докато братът на Ламонт Джоунс – Чарлз кацна в София едва снощи.

Отборът на Левски вече се класира за четвъртфиналните плейофи в Балканската лига. Целта на „сините” е по-предно класиране и съответно по-лесен съперник в следващия етап, пише bulgarianbasket.com.

Бившите колеги от преди време в ЛукОйл Академик Марин Докузовски и Тити Папазов пък отново ще се изправят един срещу друг утре вечер, водейки тимовете си. Докузовски е начело на Работнички Скопие, докато Папазов се върна през лятото в Левски. В срещата между двамата през есента македонският спец взе преднина след като Работнички изненадващо спечели в София, но Тити отива в Скопие с надеждата резултатът да бъде изравнен и Левски да вземе реванш.