Левски регистрира пета поредна загуба в Адриатическата лига. В последен мач от седмия кръг "сините" отстъпиха на финалиста в турнира Цедевита в Загреб и отстъпиха с резултат 68:86. 

След този мач Левски има 1 победа и 6 поражения, с които остава на последно място в класирането. В събота от 19:00 часа в зала "Универсиада" българите приемат сръбския Партизан.

Левски започна добре в защита и водеше със 7:2 след първите почти пет минути, но домакините направиха бърза серия от 7:0. След това две тройки вкара Захариев за 2 точки аванс за "сините", но пък хърватите отговориха с 9:0 и за първи път се откъснаха в резултата. Първата четвърт завърши с разлика от 6 точки, но малко след началото на втората поредица от 7 за левскарите ги изведе напред. 

Те продължиха да играят добре и в следващите минути, а след отбелязани кош и фаул от Павлин Иванов поведоха за втори път с 5 точки. Преднината за българите остана почти до почивката, но домакините вкараха със сирената и влязоха в съблекалнята с 1 напред.

В първите 4 минути на второто полувреме левскарите се държаха и дори водеха в резултата. Точно в този момент обаче Цедевита заздрави сериозно защитата и до края на третата част "сините" не вкараха точка. Така домакините направиха серия от 23:0 и дръпнаха с цели 20 точки, а в последната част мачът се доиграваше.
 
Най-резултатен за "сините" бе Павлин Иванов с 23 точки, включително 5 тройки от 9 опита. Станимир Маринов добави 12 точки в дебюта си в турнира, а Христо Захариев вкара 10 за 14 минути игра преди да излезе поради тежко падане в третата част.

За хърватите 17 точки отбеляза Лука Бабич.