„Еврофутбол Дънкърс”, момичетата на „Еврофутбол” и Денис Родман ще допринесат за блясъка на шоуто, наречено Мач на звездите по баскетбол. Той ще се състои в зала „Арена Армеец” на 7-ми април и ще започне от 16.30 ч. Българският букмейкър е официален партньор на събитието, което ще противопостави един срещу друг най-добрите родни и чужди състезатели в Националната ни баскетболна лига.

Баскетболното мегашоу се провежда за девети пореден път в България.. В тазгодишното издание най-голямото „попадение” за феновете е присъствието на звездата Денис Родман.. Идването му е свързано с организирането на "All star camp" за деца на 6-ти и 7-ми април. През първия ден лагерът ще бъде воден от четирима наши треньори, който ще работят по личната система на американеца. Това са Галин Стоянов, Людмил Хаджисотиров, Христо Ценов и Мануел Марков. Вторият ден лично Родман ще показва тънкостите на баскетбола на българските деца. 

За настроението на публиката на Мача на звездите ще се погрижат „звездите” на „Еврофутбол” – „Еврофутбол Дънкърс” и момичетата на „Еврофутбол”.

„Еврофутбол Дънкърс” са група словенски акробати, които се очаква да подлудят публиката в залата с невероятните си атлетични номера и страхотно шоу. Те ще демонстрират своите извънземни отскоци и забивки за първи път пред българските фенове на баскета.

Момичетата на „Еврофутбол“ традиционно присъстват на всяко събитие, на което партньор е букмейкърската къща. Красавиците и този път ще подгряват публиката в почивките, като техните танци ще бъдат прелюдия към „космическите” изпълнения на терена. 

От днес, 23.03.2012 г., до 27.03.2012 г., в продължение на пет дни, на страницата и в групата на „Еврофутбол” във Фейсбук (http://www.facebook.com/Eurofootball.BG и http://www.facebook.com/Eurofootball.BG) ще се проведе анкета, в която могат да участват всички любители на баскетбола. Всеки ден ще се публикуват различни въпроси, свързани с този спорт. На следващия ще бъде оповестявано името на участника, който ще вземе 2 билета за Мача на звездите” за своя верен отговор. Победителите ще бъдат обявени своевременно и на официалния сайт на компанията www.eurofootball.bg. С всеки един от тях ще бъде осъществен контакт чрез лично съобщение във Фейсбук, за да се уточни начина на получаване на наградата. Крайният срок за това е 03.04.2012 г.

Мачът на звездите се организира от SportLab, Националната баскетболна лига и Българската федерация по баскетбол.