Химки Москва отбеляза 15 тройки за победата със 103:86 над Панатинайкос, с което руснаците подобриха баланса си на 4:1 и се изравниха с лидерите в баскетболната Евролига за мъже ЦСКА Москва и Барселона. Те обаче ще играят своите мачове от петия кръг по-късно днес.

Химки и ПАО се движеха заедно през по-голямата част от мача, но руснаците направиха серия от 10:2 рано в четвъртата част и записаха още една с 16:4, за да затворят срещата. Цели шестима от домакините завършиха с двуцифрен актив, като Алексей Швед бе най-резултатен с 26 точки и седем асистенции, а Джереми Евънс записа дабъл-дабъл при десет точки и 11 борби.

Джимър Фредет отбеляза 16 точки за Панатинайкос, който е с баланс 2:3. Анадолу Ефес Истанбул спечели четвъртата си поредна победа след 85:70 срещу Цървена звезда и също е с баланс 4:1. Василие Мичич отбеляза 26 точки за турския клуб, докато Лоренцо Браун записа 18 за сърбите. С 4:1 вече е и Армани Милано, който победи с 81:78 като гост АЛБА Берлин. Германците водеха през по-голямата част от домакинството си, но италианците нанизаха четири тройки при серия от 13:1 в края на третата и началото на четвъртата част, за да вземат окончателно преднината.