Старши треньорът на женския баскетболен отбор на Берое (Стара Загора) Дарин Великов заяви, че очаква труден мач срещу Левски.Дербито ще се играе във вторник от 18.00 часа в общинска спортна зала в Стара Загора. Цената на билетите е 2 лева, обявиха от клуба.

„Въпреки че допуснаха тежка загуба в първия кръг, Левски имат качествени състезателки и не трябва да си правим илюзия, че ще ни бъде лесно срещу тях. Настина изненада ме тяхната загуба, но това не е истинското лице на противника ни”, каза Дарин Великов.

Според треньора на Берое програмата на отбора му е тежка в първите няколко кръга, но е доволен, че са започнали с победа срещу шампиона Нефтохимик при това като гост.

„Тепърва започват трудните мачове, ще има победи и загуби, но за мен много е важно да играем добре и да радваме феновете си”, каза още Дарин Великов.

Центърът Вера Перостийска заяви, че Берое има сили този сезон да играе финал.

„Подписах договор с клуба, след като трансферът ми в чужбина не се осъществи, но остава вариант за по-късен етап. Все още се сработваме и след всеки изигран мач се надявам да подобряваме нивото си", каза Перостийска.