Звездите на Левски ще оценяват забивките на юношеския All-Star, Родман награждава MVP

 

Денис Родман се е нагърбил със задачата да връчи приза за Най-полезен играч на юношеския Мач на звездите. Подобен мач се провежда за първи път, по инициатива на БФ Баскетбол, и организаторите на HDI Мача на звездите при мъжете.

Талантите от набор 92, 93 и 94 ще излязат в „Армеец Арена” в петък от 18.30, за да подгреят баскетболните фенове за шоуто в събота. Подобно на батковците си, младите баскетболисти ще имат и собствени конкурси за забивки и тройки.

На почивката на Мача на звездите и при тях, част от състезателите от списъка, обявен от Любо Минчев, ще демонстрират уменията си да стрелят от разстояние, и да забиват в коша. Шампионите от Европейското за юноши миналата година - Алекс Симеонов и Деян Карамфилов - са само част от кандидатите в двата конкурса.

Участниците в конкурсите ще бъдат оценявани лично от звездите на Левски, начело с топреализатора на българското първенство Аарън Харпър. Победителите в двете категории ще бъдат отличени със специални статуетки, а MVP на юношеския Мач ще има привилегията да получи своята награда от Денис Родман по време на мъжкия двубой на следващия ден.

Всеки от играчите от юношеския All-Star ще получи картичка с автограф от Родман, както и билет за HDI Мача на звездите.

Подкрепете юношите в петък, от 18.30 в „Армеец Арена” – входът е безплатен, а на касите ще се събират средства за лечението на нашия колега и приятел Рачо Колев.