Звездата на Левски Аарън Харпър се разболя, ден преди първото повторение на финала за Купата на България срещу Рилски спортист. На „сините” и финалистите от Самоков им предстои да изиграят три поредни биса на битката за трофея – два за Балканска лига, и един за първенство. Избраният за Най-полезен играч на Купата обаче Харпър е с настинка, и под въпрос за първата част от трилогията.

„Надяваме се да играе,” сподели наставникът на Левски Тити Папазов. „Днес го оставихме да почива. Мисля, че настинката не е сериозна. Левски затова е силен отбор, да докаже, че може и без най-голямата си звезда. Ще пътува с нас със сигурност,” добави Папазов.

„Не е удобно да играеш с един и същи съперник, но е еднакво и за двата отбора. Рилски спортист сега ще търсят реванш. Ние отиваме за победа, защото това го изисква нашето име. Но един турнирен резултат също няма да е лош за нас,” коментира още треньорът на „сините” преди утрешния мач в Самоков. В четвъртфиналите на Балканската лига се играят елиминации на разменено гостуване, като се събира общият резултат от двата мача.

„Ние ще търсим изненада, имаме някакви решения. Смятам, че на финала в Ямбол ние малко повече ги изненадахме. Приоритет за мен е Балканската лига. Купата е бонус, радвам й се, но много искам да спечелим Балканската лига. Победителят от четвъртфинала Левски-Самоков ще е фаворит във Финалната четворка на Балканската лига,” допълни Тити Папазов.