Стефан Михайлов е новият старши треньор на женския баскетболен отбор на Берое 07. В досегашната си треньорска кариера Михайлов е бил 4 години помощник-треньор в Левски Спартак. Между 2003-а и 2007-а година „сините” бяха сред водещите отбори у нас и се бореха за титлата, пише bulgarianbasket.com. До момента Стефан Михайлов изпълняваше длъжността изпълнителен директор на Тони 7 (Сливен).

Михайлов е роден в Сливен и започва баскетболната си кариера в отбора на родния си град. След това идва в София и играе за отборите на НСА и Спартак МВР, а през 1998-а година подписва с Левски, където играе през следващите пет години. Със „сините” са свързани и най-големите му успехи като става и шампион под ръководството на Тити Папазов.

Отборът на Берое 07 (Стара Загора) вече привлече Анна Римпова за новия сезон. Очакват се още нови попълнения, които да отговорят на високите цели на тима за новия сезон. Тимът ще започне подготовка през втората половина на август. От ръководството ще изпълнят всички изисквания и ще подадат заявка за участие в новосформираната лига за жени преди крайния срок на 31 юли.