Топреализаторът на Левски този сезон Аарън Харпър играе все по-добре с всеки изминал мач, както в българското първенство, така и в Балканската лига. Новото предизвикателство пред американеца се казва Купа на България, турнирът, който стартира следващата седмица.

Дали като подготовка за надпреварата, която Левски спечели миналата година, или просто от чиста суета, Харпър се сдоби с нова прическа. Специално изрисуваната звезда от лявата страна на главата му „дебютира” на снощния мач от Балканската лига срещу румънския Стяуа.

Ако се съди по изхода на двубоя, и изявите на Харпър на терена, новата прическа със сигурност носи късмет на „сините” и тяхната звезда. Левски разби Стяуа с 31 точки разлика, а Аарън бе най-резултатен, и с най-висок коефициент на полезно действие. Освен своите 23 точки, сред които и пет тройки, той подаде седем асистенции и овладя четири борби, само за 27 минути на терена.

Левски гостува на Черноморец в Националната баскетболна лига в понеделник, на 8 март, а три дни по-късно излиза срещу домакина Ямбол в четвъртфинал за Купата.