Феновете на баскетбола от Ямбол и Ботевград спечелиха задочната битка със софийските привърженици на играта в първия ден на Финалната осмица на Купата на България при мъжете. Агитките на Ямбол и Балкан създадоха страхотна атмосфера по време на четвъртфиналния сблъсък между двата тима снощи.

Феновете от двата града пристигнаха в София, за да подкрепят любимите си отбори във финалите на турнира. Запалянковците подкрепяха горещо своите баскетболисти в зала „Универсиада”, а специално привържениците на Ямбол днес ще викат с пълни гърла за играчите водени от треньора Иван Чолаков в полуфинала срещу Левски. Съоръжението пък се напълни единствено за четвъртфинала между тези два съперника.

ВИЖТЕ НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ФЕНОВЕ ТУК!

Ямбол излиза срещу настоящия носител на трофея Левски от 20 часа във втория полуфинал на надпреварата за Купата на страната при мъжете. Очаква се довечера „сините” все пак да имат по-сериозна подкрепа от трибуните. Мачът се очаква с голям интерес, защото именно ямболии за последно нанесоха поражение на Левски в първенството и то точно в зала „Универсиада”.

В първия полуфинален двубой един срещу друг застават шампионите от ЛукОйл Академик и отстранилият ги миналата година от състезанието Рилски спортист. Срещата е от 18 часа.