Щастлив съпруг на прелестната си половинка Деница от снощи е капитанът на националния ни тим по баскетбол Тодор Стойков. Двамата си казаха съдбовното „Да” пред близки и приятели в резиденция Евксиноград край Варна. Булката сияеше в стилна дълга рокля, младоженецът Стойков гордо пристъпваше до бъдещата си съпруга. Съвсем като в приказка, вече настоящото семейство Стойкови мина по пътека постлана с розови листа до терасата на бившия дворец, за да последва кратка, но разбира се съдържателна церемония, която логично завърши с викове „Горчиво”.

„От всички титли, които е печелил Тошко, най-голямата му победа е, че вече е глава на семейство.” Думите са на грижовния кум на новата брачна двойка Тодор и Деница - Валентин Златев. Президентът на клуба, с който Стойков постигна най-големите успехи в кариерата си ЛукОйл Академик, пък не криеше задоволството си, че вижда добрия си приятел да тръгва по пътя на семейния живот. Както подобава, за да започне празненството на всяка сватба са необходими само два подписа. А веселбата определено бе забележителна. Тошко и Денис събраха над 200 гости да отбележат заедно този толкова значим за тях момент и се постараха всеки от присъстващите да остане доволен от тържеството.

Редица познати имена от баскетболните среди уважиха празника на Стойков. Симеон Варчев, Петко Маринов, Росен Барчовски, Любомир Минчев, Дарин Великов, Петко Делев, Спас Натов и почти цялото ръководство на родната федерация начело с президента Михаил Михов бяха на линия, за да поздравят лично младоженеца и булката. Голяма част от съотборниците на най-добрия ни баскетболист в последните години в националния тим се веселяха рамо до рамо с него. Тенчо Банев и половинката му Ева Гунева, Стефан Георгиев, Филип Виденов и съпругата му, Юлиян Радионов, близнаците Деян и Калоян Иванови, както и бившите колеги на Тодор Борис Стоянов и Иван Друмев не пропуснаха партито.

Младото семейство Стойкови пък показа, че чакането да си кажат публично „Да” и пред закона, както отдавна са направили със сърцата си, си е заслужавало, с бурния купон последвал официалната брачна церемония. Големият Васил Найденов, пищната Ивана и народният певец Николай Славеев веселяха многобройните гости на Тодор и съпругата му Деница в градината на резиденция Евксиноград до малките часове на днешния ден. Времето бе благоскронно към новата законна двойка почти до полунощ, когато градусът на настроението вече бе толкова висок, че дори краткият проливен дъжд не успя да спре устрема на фолк дивата Ивана и най-големите ентусиасти на дансинга под открито небе. Булката поведе първото хоро на празненството, а танцът, с който Стойкови отбелязаха началото на семейния си живот бе на песен на Васил Найденов. Сред най-дейните в танците пък бяха развълнуваните родителите на Тодор и Деница, а определено домакините се бяха погрижили да задоволят всякакви музикални вкусове. От задължителните за сватба нашенски хора до неостаряващи рокаджийски парчета.