Със сигурност най-колоритната личност в българския баскетбол Тити Папазов ще прекара днешния празничен за него ден в самолета за България. Натоварената му програма през лятото наложи старши треньорът на Левски да отбележи 42-я си рожден ден по време на презокеанския полет от САЩ към Европа. Тити прекара последните няколко дни в Лас Вегас, където в компанията на националния ни селекционер Пини Гершон наблюдава срещи от Лятната лига на НБА.

След минути помощникът на Пини поема към Вашингтон, а после лети към Париж, от където ще хване полета си за България. В отлично настроение от летището в Лас Вегас Тити се пошегува, че може да отскочи в американската столица за 15-минутен разговор на тема баскетбол с президента Барак Обама, тъй като мъжкият ни състав вече доста време разчита и на американско попълнение.

Папазов се прибира утре в София и ще се включи в подготовката на представителния ни тим за шампионата на Стария континент. Тренировките на баскетболистите ни в столицата пък вече се водят от кондиционният спец Ави Ковалски.

Екипът на Гонг пожелава много лично и професионално щастие на Тити Папазов и на първо време разбира се през септември в Полша!