Големите спортисти получават голямо внимание и това е повече от логично, когато става дума за сватбата на капитана на баскетболния ни отбор, който през септември ще защитава името на България на Европейското, Тодор Стойков и половинката му Деница. Двама от най-видните политици на страната ни се отчетоха подобаващо за празненството на национала.

Като запален фен на спорта и специално на Стойков президентът на Република България не пропусна да му честити сватбата. Макар и да не успя да присъства лично на тържеството във Варна, Георги Първанов изпрати подарък – специално подбрана картина и поздравителен адрес на младото семейство, който водещият на партито Богдан Томов изчете гласно на присъстващите в бившия царски дворец Евксиноград.

Настоящият кмет на София и бъдещ премиер на страната Бойко Борисов обаче дойде на крака да уважи празника на Тодор Стойков, съпругата му Деница и разбира се кумовете Валентин и Люба Златеви. Съвсем не изненадващо Борисов дори бе подканен да вземе думата и да пожелае семейно щастие на младото семейство. Столичният кмет се отчете на дансинга и то въпреки дъжда в съботната вечер.