Старши треньорът на баскетболния Левски и асистент на Пини Гершон в националния ни отбор-мъже Тити Папазов се връща на терена довечера.

Колоритният баскет-специалист се пуска в аматьорската лига със състава на Найки Тийм. Отборът му излиза довечера от 21 часа в залата на НСА „Васил Левски” срещу Балкан Ботевград, анонсират от родната баскет-централа.

Ботевградчани са шампионите в миналогодишното издание на AБА България, а Найки бe елиминиран именно от тях на полуфинала. В редиците на Балкан е Мирослав Ралчев - настоящ помощник треньор в щаба на шампионите от Лукoйл Академик, Иван Гавалюгов - председател на БК Балкан, докато на пейката на Найки треньорска роля ще изпълнява Христо Николов - Гларуса.

В първата среща от аматьорската лига снощи отборът на Месершмит записа убедителна победа над тима на НСА. В дебюта на лигата заелите второ място в миналогодишното издание на AБА България бяха безапелационни срещу непретенциозния тим на спортната академия, изграден предимно от студенти. Те победиха с 95:59 точки, като най-резултатен за тима на победителите бе Павел Нойков с 27 точки и 13 борби.