Баскетболният Левски се включи в интересна инициатива, и подкрепя Онкологичния център към "Сити Клиник" с тяхното събитие "Книги в клиниката".

"Синият" клуб ще събира книти по време на мача си срещу Спартак Плевен тази вечер, от 18 часа в зала "Универсиада", като призова всички фенове и желаещи да се включат, за носят книга със себе си, която да оставят в залата.

Баскетболистите на Левски ще дарят събраните книги на "Сити Клиник" в събота, когато е събитието на здравното заведение.

Повече за събитието четете тук!

"Елате ни на гости на 17 декември (събота) и ни донесете само една книга – може да е любима за вас или детето ви, да ви е помогнала в нужда или просто да е тази, от която вече нямате нужда. Така в навечерието на Коледа библиотеката на Центъра ни за немедицинска грижа – кътчето, в което с помощта на специалисти посрещаме трудните диагнози и помагаме на пациентите да се справят с тях – ще бъде попълнена с вашите споделени истории.

Нетърпеливи да се запознаят с вас ще бъдат д-р Маргарита Тарейн – онкопсихолог, Евгения Александрова – председател на Асоциация на пациентите с онкологични заболявания, Александър Миланов – социален работник, както и още членове от екипа от болницата. Не си представяме по-добър начин да отпразнуваме първия рожден ден на Сити Клиник Онкологичен център, затова всеки ще получи специален подарък в знак на признателност за дарената книга. 

Очакваме ви на бул. Цариградско шосе 66А от 10:00 до 16:00 ч. Тези, които няма да имат възможност да дойдат на място, могат да изпратят своите книги с куриер на посоченият адрес.

До скоро виждане и четене!

Екипът на Сити Клиник Онкологичен център"