Сладък старт даде Юлиян Радионов на лагера на националния отбор по баскетбол. Най-опитният играч в селекцията на Росен Барчовски това лято, пристигна в Правец за началото на подготовката навръх рождения си ден.

Христовата възраст, която навърши обаче изобщо не се отразява на формата на Радионов. Гардът завърши с медал поредно първенство на България, и бе един от най-класните играчи през изминалия сезон на НБЛ. И днес, на 1 юли, той демонстрира, че се намира в кондиция, на която много негови по-млади колеги могат да завидят.

Юли пожела сам да тича на стадиона в Правец, въпреки че треньорският щаб му даде по-облекчена задача. Всичко това, разбира се, след като почерпи съотборниците си на сбора в хотела, внимавайки да не наруши вече необходимата диета.

Старши треньорът Росен Барчовски също си пожела хубавият повод да е на кадем за отбора, особено заради факта, че един от най-обичаните играчи в българския баскетбол е празнуващият днес.

Екипът на Гонг пожелава на Юли Радионов още години здраве, за да може да упражнява професията си все така добре, и късмет и щастие на паркета и извън него!

Лагерът на баскетболистите стартира сладко, с празник

източник: Gong.bg, Мария Мицова