“Българско баскетболно общество” спечели стрийтбол турнира на Holiday Heroes.

Треньорът на младежкия национален отбор по баскетбол до 18 години и на БК Левски Мануил Марков, лично връчи купата и наградите на шампионите. На второ място се класира отборът на Magic Outdoor, който получи наградите си от водещия на “Събуди се“ по Нова телевизия, Деян Веселинов.

Трети остана отборът на Visteon, а след тях се класираха Shönherr, Telenor и Advanced Nutrients. Canyon, STR8, Denim и Leocrema осигуриха подаръчни награди на отборите, които се класираха на първите три места, а любезните домакини от Decathlon осигуриха ваучери за пазаруване на носителите на златните медали. 

Тити Папазов беше сред специалните гости, които уважиха събитието, в което шест отбора, представители на социално отговорни компании, се включиха в първия благотворителен турнир по стрийтбол между компании, под мотото „Спортувай с мисия“.

Така те помогнаха на каузата на Holiday Heroes, докато играха любимия си спорт. За перфектната спортно-техническа организация се бяха погрижили от "Българско баскетболно общество+, а Florina и Aladin Foods осигуриха напитки и любимите на всички дюнер сандвичи. От Right Rental пък се погрижиха за удобството на всички фенове на баскетбола и зрители на събитието. 

Серията спортни турнири на Holiday Heroes „Спортувай с мисия“ продължава и през месеците октомври и ноември, с турнири по мини футбол (на 15 и 16 октомври), картинг (17 ноември) и тенис (26 ноември). Както досега, с таксата от всички участващи отбори ще се закупят хранителни продукти, с които ще се напълнят празничните пакети за кампания „Коледа 2016“.  

Следете предстоящите ни инициативи в сайта на Holiday Heroes (www.holidayheroes.bg) и Facebook страницата (www.facebook.com/HolidayHeroes.bg)