Баскетболният отбор на Берое организира конкурс за избор на новата си емблема. По повод тазгодишния юбилей – 75 години организиран баскетбол в Стара Загора, както и предстоящото международно участие на БК Берое, от ръководството на клуба взеха решение да обновят своята емблема, като новата да бъде свързана с града и неговата богата история.

Всеки желаещ да се включи със своето предложение, ще може да го направи на официалната Facebook страница на тима: Баскетболен Клуб Берое, както и на имейл адрес: bkberoe@gmail.com.

Вашите предложения ще можете да изпращате до 25 август. На 30 август специална комисия ще избере и новото официално лого на БК Берое.

Разбира се от ръководството на клуба са предвидили и страхотни награди за победителя в конкурса. Той ще получи едногодишен абонамент за всички домакински двубои на Берое, както и фен артикули на стойност 100 лева.

Припомняме ви, че през този сезон, освен в родното първенство, баскетболният отбор на Берое ще се подвизава и на международната сцена. Старозагорци ще вземат участие в престижния турнир - Балканска лига.