Опитваме се да се подготвим по най-добрия начин за Купата на България. Това коментира наставникът на Черно море порт Варна Спас Натов по повод втория по сила турнир в родния баскетбол. 

"За съжаление все още имаме много хора с проблеми, с контузии, така че най-важното е да забравим за тези проблеми и да отидем здрави за купата. Трябва да отидем за купата 100 процента здрави и подготвени", добави той пред "Дарик Варна".

"Ще се опитаме да победим Балкан. Мисля, че можем да изненадаме Балкан. Със сигурност те ще ни подценят, последният мач срещу тях го загубихме лесно и това ни дава повод да таим надежда, че можем да ги изненадаме и да се хвърлим в един мач", каза още Натов. 

"Не се интересувам какво мислят другите отбори за нас. Ние сме длъжни да си гледаме нашия отбор, но колкото повече ни подценяват, толкова повече ни се увеличават шансовете", обясни още той.

"Фаворитът за купата от дълги години е ясен и това е отборът на Лукойл Академик, но в един мач може да се случи всичко. Най-лесно е един отбор да бъде победен в един мач, т.е. за купата."

"Жребият определи, че от другия поток ще има изненадващ финалист, не че не го заслужава, но ако Балкан и Лукойл Академик бяха разделени, много вероятно бе те да бъдат на финала.  Сега се открива шанс пред Рилски спортист, пред Берое, но пак казвам, че в един мач може да се случи всичко", обобщи треньорът на варненския тим.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS