„От победата съм доволен, от играта - не. И как да съм доволен, като в първата четвърт ни вкараха 27 точки. Просто защитата не беше на никакво ниво, трябваха ни 10 минути да се раздвижим и да заиграем защита, каквато трябва да играем. След това направихме 10-15 точки предимство и пак не играехме на 100%. Няма как да съм доволен, просто беше в някои моменти мъчно да се гледа отбора”, заяви старши треньорът на баскетболния ЛукОйл Академик Йовица Арсич след победата на тима над Макаби Хайфа с 87:69 точки в 4-я кръг на Топ 16 в Еврочалъндж.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК!

„Какви мерки да взимам, ние имахме болни, а като имаш болни и нямаш 10 здрави за тренировка, това се отразява и на терена. Не знам някъде да има толкова здравословни проблеми, колкото имахме ние в последните 10 дни. Надявам се да сме минали през този период и да сме в пълен състав, за да тренираме по-добре и нормално да играем по-добре”, коментира още Арсич и добави:

„Ако ни се отвори шанс в Русия, ще търсим победата. Респектирани сме от съперника, но няма да се откажем. Брендън Хийт беше сред болните. Днес беше готов да играе, но трябва да избирам, а имаше такива с нужда от повече минути. Той беше жертвата днес, следващият път ще е някой друг.”

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК!