Настояшият еврошампион в баскетбола Панатинайкос ще пристигне в пълен състав в София за бенефиса на Георги Младенов и мача с Левски на 28-ми септември.

“Отборът на Панатинайкос ще пристигне в пълен състав. Това е актуалният европейски шампион. Националите ще се присъединят именно на турнира в София, тук. Преди това тимът има участие на турнир в Москва. В момента отборът води подготовка в Сърбия. Смятам, че като отбор, който в последните 15 години е 6 пъти шампион на Европа, не трябва да се съмнявате, че те ще използват всяка възможност за подготовката си. Въпреки че мачът ще бъде бенефис, бъдете сигурни, че шоу ще има, но отборът на Панатинайкос идва тук, за да играе и да покаже най-доброто си лице. Ние ще се опитаме по най-добрия начин да представим Левски и България”, заяви старши треньорът на “сините” Тити Папазов

“Георги Младенов показва с поведението си, че е един истински феномен. Тренира два пъти на ден, изключително професионално, а от другата седмица ще тренира с Левски. Казал е, че няма как неговата кариера да завърши със загуба. За цените на билетите в нас надделя това, че първо трябва да уважим и Георги Младенов и Панатинайкос, и направихме цена за тези, които наистина искат да видят Георги Младенов. Сумата според мен е съвсем символична. Много ми се иска залата да е препълнена. Хората вече питат кога ще се пуснат билетите. Ние нямаме много звезди като Гошо Младенов и е важно да успеем да ги уважаваме”, сподели Папазов и добави:

“Такива инициатива трябва да бъдат използвани по най-добрия начин. Много деца да стават съпричастни. Това е добре за спорта като цяло. Вярвам, че това ще е едно незабравимо събитие.”