Уверен във възможностите на ЛукОйл Академик е капитанът на баскетболните ни шампиони Тодор Стойков. Той бе категоричен, че тимът уважава противника, но има шансове за успех.

„Ако е само заради нас този интерес ще се радвам. Предполагам, че все пак е и заради играчите на ЛукОйл и може бе, защото тръгнахме добре, с победа в първия мач като гости. Желанието и интересът на всички показва, че трябва да играем в утрешния мач за победа. Ние се готвим за отбора на АСВЕЛ. С Тони Паркър и без него, отборът наистина е по-различен. Естествено ние като играчи предпочитаме той да не играе. Така, че категорично излизаме за победа, да направим добър мач и успех в утрешния мач”, коментира Тодор Стойков.

„Ще играем естествено агресивно и по начинът, по който позволи противникът. Очаквам един стойностен и доста твърд двубой. Ще играем в тази зала и предполагам ще има доста повече хора от обикновено. За мен усещането е доста добро. Нашият отбор заслужава да играе в този турнир и сме постигали изключителни победи, затова се надявам и през тази година да покажем истинското лице на ЛукОйл”, заяви още Стойков преди утрешния сблъсък от втория кръг на Еврокъп.

„Може би ще има притеснение като във всеки един двубой, но аз съм убеден, че с подкрепата на публиката нашият тим ще излезе победител. Уважаваме противника. Изключително силен отбор е, като всички в групата”, завърши Тодор Стойков.