Едно от новите попълнения на баскетболния Левски Димитър Ангелов заяви след контролата на „сините” с Балкан, че се надява тимът да изпълни високите си цели за предстоящия сезон.

„Ние сме малко изморени, защото тренираме от по-скоро. Те са в по-добра форма, тичат повече. Но смятам, че стана интересен мач. Ние имаме доста неща да оправяме в нашата игра, така че за първа контрола мисля, че се получи добре”, коментира Митко Ангелов пред Гонг.

„Офертата на Левски беше добра. Вече си имам и семейство, и така прецених, че за мен и моето семейство е по-добре да съм си в България”, каза Ангелов и добави:

„Левски и ЛукОйл са двата най-сериозни отбора в България. Към тях може да добавим Рилски спортист, които ще имат претенции да се намесят в борбата за първите места. Ние стартираме с амбицията да вземе Купата и шампионата, и естествено и Балканската лига. Надявам се да успеем. Това са високи цели. Работим в тази насока, ще видим в края на сезона какво ще се получи.”

„Ако искаш да имаш шампионски тим, трябва да имаш и опитни, и млади играчи. Младите играчи израстват покрай по-опитните. Поне аз така съм се учил от по-опитните. Дай Боже да направим добра сплав между опит и младост, и да постигнем добри резултати”, заяви още Митко Ангелов.