Най-добрият в благотворителния мач между журналисти и звезди на родния баскетбол в помощ на Георги Огнянов, Ивайло Равуцов заяви след шоуто, че титлата за най-полезен играч е именно за Георги.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО - ТУК

„Мисля, че се получи добро шоу, а титлата най-полезен в този мач трябва да се даде на Георги, защото макар и по лош повод, самата причина да се съберем е той. Надявам се в най-скоро време да го видим в някаква спортна дейност. На терена се чувствах много добре, защото тук е минал моят живот. В целия си съзнателен живот това съм правил- да играя баскетбол, така че нищо ново за мен. Просто изпитах огромно удоволствие отново да играя баскетбол. Хубавото е, че беше по благотворителен повод и да направим нещо добро. Мисля, че никой от нас не би отказал да се събираме отново по такива поводи. Надявам се поводите да са все по-малко в такъв негативен план. Бих се радвал да се събираме за бенефиси и за нещо по-приятно”, коментира Равуцов пред Гонг.

Събраните средства от билетите от сблъсъка и от мача за бронза на Купата на България ще отидат за лечението на контузения многократен шампион на страната по самбо и джудо Георги Огнянов.

„Журналистите бяха много мотивирани и показаха висок процент стрелба, което значи, че са се готвили за двубоя. Марти не е единственото дете, което се е запалило да играе баскетбол. Децата в нашата школа са добро бъдеще за баскетбола в България”, добави Ивайло Равуцов, който работи в детско-юношеската школа на Левски.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО - ТУК