Добро настроение в навечерието на турнира за Купата на България демонстрираха плеймейкърът на баскетболния Левски и треньорът Тити Папазов. „Много съм развълнуван. Цял сезон се готвим за този турнир и чакаме с нетърпение тези мачове. Искаме да победим. Наистина имаме възможност да спечелим трофея”, коментира американецът по повод предстоящите мачове в зала „Универсиада”.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!

На въпрос за отношенията му с треньора Папазов, Кроу отговори: „Трудно е да си плеймейкър на нов тим, защото трябва да се разберем взаимно. Треньорът иска да правим на терена каквото каже. Имахме и трудни моменти, но такива моменти ни сближават.”



Гардът сподели, че е доволен от живота и обстановката в България, а най-много го притесняват бездомните кучета. „Българите говорят английски и това е добре за мен. Животът тук ми харесва. Нямам оплаквания. Голям проблем са бездомните кучета. Те ме плашат, дори повече от треньора”, пошегува се баскетболистът.

„Отборът има опит в такива решителни битки, така че надявам в понеделник да триумфираме. Атмосферата в тима е добра. Треньорът Тити Папазов от няколко години е начело на отбора и това помага за добрата атмосфера, както и затова, че бях посрещнат много топло. Надяваме се в следващите няколко месеца също да имаме успех”, каза още Джейсън Кроу.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!