Увереност в силите на женския баскетболен тим на Левски изрази едно от новите попълнения на състава Вера Перостийска. Опитната състезателка напусна френския Ено Баскет и още в събота ще облече екипа на „сините” в дербито срещу Хасково от 19 часа в зала „Универсиада”.

„Договорът го разтрогнахме по взаимно съгласие. Отборът не вървеше според очакванията. Аз не се чувствах комфортно. Те искаха да направят някаква промяна. Договорихме се по взаимно съгласие. Аз прибрах в България малко контузена, имах период на възстановяване и по този повод изпуснах 2-3 оферти. Трябваше да започна някъде да тренирам и се свързах със Стефан Михайлов. После ми предложиха и да играя за Левски”, сподели Вера Перостийска пред Гонг.

„След присъединяване ни с Радослава Бъчварова и самите цели на отбора се вдигат много. Момичетата са млади и играят с желание. Ние двете за сметка на това сме малко по-опитни и мисля, че ще помогнем на отбора. По мое мнение е напълно реално да играем финал за Купата или в първенството. Искаме да помогнем с каквото можем, докато сме в отбора. Силите в първенството наистина са много изравнени. Мачовете се интересни и рядко са тези, в които единият тим бие с голяма разлика”, коментира още Перостийска.