Възроденият отбор на Спартак МВР ще има сериозно присъствие в подкошието си, след като привлече центъра Васил Евтимов. Той е първият българин, играл в Евролигата. През последните два сезона обличаше екипа на Левски. Евтимов и клубът са постигнали договореност той да помогне на младия състав, докато не получи по-изгодна оферта.

В Спартак МВР, който ще се състезава в А група, е привлечен и Асен Саралийски. Той за последно игра за Черноморец, където бе през последните три сезона. В тима ще има и други състезатели, играли в НБЛ, чиито имена ще станат ясни на официалното представяне на отбора тази вечер от 19.00 часа в казино Капитол на хотел Радисън. Тогава ще бъде обявен и новият спонсор на тима.

Тази година създаденият през 1992 г. полицейски клуб празнува своята 20-годишнина. Другата новина свързана с клуба, е че домакинските мачове ще се играят в зала „Триадица” или тренировъчната на „Арена Армеец”. Както вече бе съобщено, старши-треньор ще бъде Борислав Арсов, който ще изпълнява и функцията на главен мениджър.