Баскетболният Левски се сдоби освен с талантлив гард, и с доста интелигентно попълнение от САЩ. Със сериозни познания в областта на класическата музика се оказа Боби Фрейзър, който бе наясно с творчеството на Пьотр Илич Чайковски. Това разкри неговият старши треньор в Левски Константин Папазов, на когото също се наложи да се запознае отблизо с балета „Лебедово езеро”. През миналата седмица Папазов танцува в поредния епизод на шоуто VIP Dance, заедно с прима балерината Маша Илиева.

С нетрадиционната си изява баскетболният треньор удържа на думата си и призова зрителите да подкрепят каузата му за фондация в помощ на децата без родители, която да работи за улесняване на процедурата по осиновяване и превръщане на условията в домовете по-близки до семейните.

След като участва във VIP Dance, Папазов запозна и баскетболистите си със своята изява. Оказа се обаче, че не всички са толкова „навътре” с класиката, и друг американец от Левски – Доналд Коул, свърза името Чайковски само с...Чековски. Георги Чековски до преди няколко сезона игра в България за Лукойл Академик, и е добре познат в Македония, където Коул игра през миналата година. „Чайковски, не, знам Чековски, играл съм с него,” бе коментарът на тъмнокожия реализатор на „сините”...