Старши треньорът на БК Левски Мануел Марков остана доволен от представянето на своя отбор, въпреки загубата от Академик Бултекс, дошла след две продължения.

Драма с две продължения реши Левски - Академик

Вижте мненията на треньорите след мача:

Старши треньорът на Академик Пд Асен Николов: "Цяла седмица се опитвам да мотивирам играчите, слабо играхме през първа част. След това пак допускахме грешки, но имаше старание. Да отдадем заслуженото на Левски. Аз не съм доволен от нашата игра."

"При положение, че в предишните два мача победихме с над 25 точки, може да са си мислили играчите, че може да минат и по-леко. За мен Левски е отбор с потенциал."

Старши треньорът на Левски Мануел Марков: "Яд ме е, защото играхме много добре. Готвихме се перфектно. Успяхме да спрем това, с което ни превъзхождаха предишните два мача. Момчетата дадоха всичко, на което са способни.
Ние направихме нападенията си, но пропуските натежаха. В защита заспахме на няколко пъти. Но като цяло съм доволен от този мач.

Не може след всеки мач всеки треньор да коментира съдиите. Свириха ми техническо, а не бях преминал линията и не бях казал нищо. Не ми е работа да коментирам съдийството."