Капитанът на Черно море Тича Станислав Цонков е разочарован от представянето на тима до този момент в първенството. Въпреки това Цонков е убеден, че той и съотборниците му ще вземат победата срещу Левски в събота.

"Готвим се и се надявам да се представим на по-добро ниво от това до момента. Вярвам, че това ще се случи. Дано да имаме малко повече късмет, който ни липсваше досега. Убеден съм, че ако дадем всичко от себе си ще победим. Не ни е лесно след толкова загуби, а и след последните два мача, за които имахме други очаквания. Мислехме, че ще ги спечелим, но загубихме. Няма как това да ни откаже, ние сме професионалисти. С оглед на тренировките, които провеждаме мисля, че има шанс да покажем нещо различно още срещу Левски. Не сме с наведена глава, каза капитанът на тима.

Гардът Деян Карамфилов също очаква победа в събота. „Мисля, че няма с какво толкова да ни изненада Левски. Познаваме ги добре. Не смята, че трябва да приемам този двубой за особен, тъй като и миналия сезон играх срещу "сините" с екипа на Берое. Нямам сантименти, дори съм по-мотивиран да ги победим", каза Карамфилов.