Трима зрители на финалния сблъсък от Балканската лига по баскетбол добавиха по 500 лева от „Еврофутбол” към положителните емоции от триумфалната победа на Рилски спортист над Ферспед Работнички. Това са 23-годишният Стоян Алексиев от гр. Силистра, 28-годишният Ангел Янакиев от град Самоков и Красимир Куюмджиев на 51 г. от град София. Те успяха да спечелят наградата в играта на българския букмейкър „Кош от центъра”, която се проведе на 25.03.2009 г. на полувремето на големия финал.

Жребий определи петима от всички зрители, познали резултата след втората четвърт на срещата с предварително зададено предимство от 2,5 точки за македонския състав. Те имаха шанса да играят за голямата награда от 10000 лева при кош от центъра. Точни първо от линията на наказателния удар бяха Стоян Алексиев, Ангел Янакиев и Красимир Куюмджиев. Техните опити да отбележат попадение от центъра на игрището се оказаха безуспешни и си тръгнаха с по 500 лева от „Еврофутбол”.

Българският букмейкър разгоря и без това горещата атмосфера в зала „Арена Самоков”, като раздаде на публиката тъпани, тромби и пляскащи ръчички. Мажоретките от Fiore Dance подпомагаха активно водещият Спенс и радваха очите на вярната самоковска публика.