Македонският треньор на Рилски спортист Александър Тодоров логично бе разочарован от поражението в полуфинала за Купата на България по баскетбол от Левски.

„Жалко е да паднеш в един мач, в който 30 минути не играхме нищо, а последните 10 минути успяхме да се върнем и дори да направим минимално предимство. Жалко за момчетата, че пропуснахме голям шанс, но в същото време не е жалко да загубиш от тим като Левски. Един отлично подготвен тим, който знае какво иска. Не е жалко да паднеш от Тити Папазов”, заяви Тодоров, отдавайки дължимото уважение на съперника си днес в зала „Балканстрой”.

„Мисля, че няма спад в играта ни, но има напрежение. То е виновно за спада в нашата игра. Освен Левен Белберов мисля, че няма друг играч, който да е бил на полуфинал. Искам в Балканската лига да играем без напрежение. Тук не успяхме да махнем напрежението. По-хубаво щеше да е да имахме по-лек противник на четвъртфиналите, но това е Купата. Чужденец съм и още ми е рано да коментирам съдиите”, коментира още Александър Тодоров.