Старши-треньорът на Черно море Тича Спас Натов е гарантирал пред ръководството на клуба, че оттук нататък неговият отбор ще има промяна в облика и се надява в двубоя срещу Левски той да изглежда по различен начин. Това каза специалистът по време на традиционната преди мач пресконференция.

"Кадровите проблеми, за съжаление, са част от нашата работа и не ни оставят. Филип Дидиер и Веселин Георгиев са контузени трайно. Хубавото е, че Ангел Нацкин и Венелин Христов се представят все по-добре се, след дълго отсъствие заради контузии. Надявам се, че тази седмица, в която нямахме мач, ще им се отрази много добре. Ангел изпусна цялата подготовка на отбора и това време му е необходимо за работа. Сигурен съм, че с всеки изминал мач ще се представя все по-добре, както и Вени. Със завръщането на двамата мисля, че ще бъдем малко по-агресивни. Надявам се това още срещу Левски да си проличи", заяви Натов.

За предстоящия съперник треньорът на варненци сподели: "За нас няма лек мач. Всяка среща е тежка. Със сигурност сме обременени от резултатите досега. Най-важният мач е предстоящият. Това са думи на един мой колега. Така че трябва да забравим всичко, просто защото следващият мач е най-важен. Досега Левски изигра много силни мачове и много слаби. Това е, което видяхме, като разузнавахме този съперник. Имат опитни играчи, имат и млади момчета. Ние ще се опитаме не само да победим, а да бъдем с друго лице. В нашата зала, пред наша публика, мисля, че ще се представим по-добре от тях"

Мачът с Левски е на 26 ноември от 17 часа в зала "Христо Борисов" във Варна.