Треньорът на баскетболния Черно море Галин Стоянов коментира поражението от Берое в мача от 26-ия кръг на НБЛ. Специалистът благодари на тима си, като обясни, че петима от играчите му въобще не е трябвало да бъдат в групата, но те самите са изявили желания да бъдат на линия.   

"Първото полувреме загубихме втората част с 12:30, а тези 20 минути ги завършихме 23 на 9 борби в тяхна полза, както и без борба от наша страна в нападение. Другото нещо бяха 10 точки в повече на контраатака, които се получиха, след това през второто полувреме се запазиха. Класен отбор срещу нас", започна Стоянов.

"За мен Николай Стоянов за пореден път доказа своята класа. За нас е голям проблем, когато има толкова сърцат и добър играч - със стрелба от тройката, с борби в нападение. Винаги ни прави големи проблеми".

"Искам да благодаря на моя отбор, защото по принцип петима играчи въобще не трябваше да се събличат. Всички от тях изкоментираха, че са готови за игра. От тях двама така и не пуснах - Александър Кръстев и Мартин Йорданов. Останалите трима бяха Веселин Георгиев, Цветомир Куртев и Мартин Стефнов. Големите проблеми идват от изключително сгъстения цикъл", каза Стоянов. /БТА