Треньорът на женския баскетболен отбор на Берое Тодор Цветанов заяви, че победата на старозагорци в полуфинала за купата срещу Дунав ще ги изстреля на финала.

„Очакванията са ни да играем добре и да зарадваме нашата публика. На полуфинала имаме много тежък съперник. Надяваме се с помощта на публиката да успеем да направим нещо. Една победа ще ни изстреля на финала, което ще бъде огромен успех за нашия клуб, който е нова организация. За първи път играем в турнира след отсъствие от една-две години. Ако успеем да направим нещо, ще бъдем много радостни“, коментира Цветанов.

„Мисля, че до неделя всички баскетболистки ще бъдат готови. В един мач всеки има какво да спечели и загуби. Ние ще се хвърлим за победа.“

„Мачът е насрочен за неделя веднага след мача между Берое и Ботев от 24-ия кръг на А група. Организирали сме няколко автобуса, които да докарат феновете от стадиона направо в залата. Надявам се феновете да ни подкрепят и да гледат един наистина качествен баскетбол с много голям заряд“, добави треньорът.

„За Стара Загора и за кмета на града Живко Тодоров е голямо признание, че ни поверяват организацията на финалната четворка за купата. Надявам се, че ще успеем да оправдаем гласуваното доверие“, каза още Тодор Цветанов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS