Капитанът на Левски Стефан Георгиев-Торо заяви, че тази година тимът му има много по-големи шансове от миналия сезон, да се пребори за титлата с Лукойл Академик.

Финалната серия стартира днес в Правец, от 17.30, а снощи „сините“ направиха последната си тренировка в зала „Универсиада“, в отлично настроение, и напълно концентрирани за предстоящите сблъсъци с шампиона от последните 10 години Лукойл.

„Отборът се чувства добре като цяло, нямаме проблеми с контузии. Аз лично също се чувствам добре, и колкото повече мачове има, толкова по-добре. Ако стигнем до пет мача, ще бъде много хубаво,“ смята Торо.

„Лукойл игра един мач по-малко от нас в полуфинала, и те са в добър ритъм. Не ми се вярва да ни подценят, още повече, че ги победихме вече веднъж в Правец. И все пак е финал,“ категоричен бе един от основните играчи на Левски.

След като загуби два финала вече през тази година, Левски ще търси успех в последния:„Надявам се, ще дадем всичко от себе си. Това е най-трудният финал, защото трябва да спечелим три мача, но ще е най-сладко, ако успеем.“

„Със сигурност сме по-добър състав от миналата година. Тази година шансовете ако не са 50/50, са 55/45 в тяхна полза,“ завърши Стефан Георгиев за шансовете на Левски да стане шампион на България.