Капитанът на баскетболния Левски Стефан Георгиев-Торо заяви след спечеления турнир в сръбския град Ниш, че е доволен от победите, но тимът още има да изчиства някои грешки.

„Доволен съм от победите. Не съм особено доволен от играта ни и в двата мача. Имахме доста пропуски и грешки, чисто принципни, не толкова в мача. Хубавото е, че още е много рано и има още един месец до първенството, така че има време да работим и да ги изчистим. Турнирът според мен беше на добро ниво. Имаше още три добри отбора. Местният тим беше малко по-слаб, но на финала изиграха добър мач и ни затрудниха максимално”, коментира Торо след успеха на „сините” над БК Константин Ниш.

За сработката в състава, Георгиев сподели: „Може би само Марко е баскетболист, с който не сме играли досега, но той е много добър баскетболист, даже отличен баскетболист и мисля, че бързо ще се сработим. Вече почти сме се сработили, а и има още време, в което да се донапаснем. Той показва с мачовете, които игра досега, че е много добър организатор, а когато е сам реализира. Мисля, че е много голямо попадение това в нашата селекция. Остава ни само ние да работим и да вървим напред.”

Колкото до победата над шампиона Лукойл, макар и в контролна среща тази седмица, Торо заяви: „Лукойл си е Лукойл. Все пак си е дразнител за всеки един отбор в България, а и в Европа да ги победи. Два дни преди това направиха равен мач на Барселона. След като сме успели да ги победим, мисля, че сме играли добре, а и те според мен са ни подценили. Но това си е техен проблем. Ние играем всеки един мач за победа, независимо срещу кой. Хубавото е, че победихме, за да си повярваме, че можем да ги победим и да станем шампиони.”