Капитанът на Левски Стефан Георгиев за пореден път се прояви като истинския лидер на отбора във финала за Купата на България. Торо поведе съотборниците си към трофея, а след мача коментира: „Наистина от доста време това е първа купа за отбора, шест-седем години, а може би и повече. Радвам се, че успяхме да я спечелим, показахме, че сме добър отбор, който заслужава да спечели.”

Като бивш играч и на Лукойл Академик, Стефан Георгиев заяви, че не може да прецени коя купа е по-сладка: „И на двете места е еднакво, когато спечелиш Купа, винаги е сладко. Тогава ми беше за първи път, и беше много хубаво. Но сега също, първа купа за толкова години. Аз самият от 2005 не съм печелил никакъв трофей и за мен специално бе много силно преживяване.”

На въпрос как се връщат 17 точки пасив, Торо заяви: „Мисля, че с отборна игра обърнахме мача. Когато никой не се опитва да играе сам за себе си, винаги се получава. А играхме и добре в защита, тогава нещата винаги се получават.”

„Емоционален съм, когато съдиите ме провокират. Иначе се опитвам в такива положения да всявам спокойствие, защото за повечето момчета това е втори финал. Опитвам се поне аз да им дам някакво спокойствие. Все пак това е мач като мач – ние нямахме какво да губим – бяхме в по-изгодната позиция,” каза капитанът на „сините” за собственото си спокойствие и увереност в двубоя.

„Наистина, Купата е по-лесното състезание в България, плейофите са нещо съвсем различно. Там е по-дълъг периодът и отборът, който е по-добре подготвен ще победи. Надявам се Левски и Лукойл да играят на финал, защото според мен това са двата най-добри отбора в България. Има и други достойни отбори, но мисля, че в момента ние се открояваме в България,” каза Торо за бъдещите цели на Левски.