Капитанът на националния ни тим по баскетбол Стефан Георгиев - Торо заяви преди домакинството на Грузия от евроквалификациите, че съперникът не превъзхожда България като отбор. Двубоят от поредния кръг на битката за Евро 2011-та е в събота от 18 часа в зала „Универсиада”.

Филип Виденов, който има проблеми с кръста тренира със съотборниците си тази вечер „Вече е по-добре, макар че има болки, но се надявам да отшумят до мача”, добави селекционерът Росен Барчовски.

„Мисля, че успяхме да се възстановим и ще сме готови за мача. Има още време. Изключително неприятно поражение, още повече, че можеше да спечелим двубоя в Грузия и затова ни е яд толкова. Грузинците са играчи като нас. Да, има някои по-класни като имена, но това не би трябвало да ни притеснява. Мисля, че не са по-добри от нас като отбор и можем да ги победим. Нямам претенции как ще започнем мача, защото е нужно да го завършим добре и да победим. Наистина е по-добре да започнем добре и го завършваме добре, но не всеки път става”, коментира Стефан Георгиев преди тренировката на националните тази вечер.