Капитанът на ЛукОйл Академик Тодор Стойков изрази задоволството си, че неговият тим остана непобеден в българския шампионат. „Студентите” надвиха Левски с 93:64 точки тази вечер в зала „Триадица”.

„Доволен съм от победата. Мисля, че изиграхме добър мач, но този във вторник ще е много по-различен. Надявам се да успеем да преодолеем съперника си. Трябва да играем по най-добрия начин, за да ги отстраним. Трудно може да се говори за фаворити”, коментира Стойков.

Македонецът Перо Антич вкара най-много за „студентите” – 25 точки, а след мача заяви, че съжалява за гневния си изблик на срещата с Черно море, когато бе дисквалифициран и после глобен. „Нямаше подценяване в предишния мач, но си поговорихме и се разбрахме днес да покажем по-добра игра. Случват се такива ситуации като срещу Черно море. Виновен съм, че реагирах така, въпреки че бях провокиран. Извинявам се и се надявам, че това няма да се повторим. Знаем какво да правим срещу Вентспилс. Ако играем като днес, ще ги победим”, каза македонският баскетболист на ЛукОйл Академик.