Супер луксозен бутик, готов да задоволи всяка прищявка на изисканите софиянки, откри съпругата на баскетболиста Тодор Стойков-Деница. Брюнетката в напреднала бременност събра в "Celebrity Brands" модните линии на Дженифър Лопес и Бионсе. Магазинът се намира в отворилия преди дни врати МОЛ „Сердика център”. В бутика могат да се видят и модели от серията Baby Phat на американския модел Кимора Лий Симънс, една от любимките на Карл Лагерфелд.

В специално интервю за Гонг бизнес дамата призна, че този мащабен проект се е родил доста емоционално.Когато Тошко играеше в Испания се запалих по марката Baby Phat и така се амбицирах да доведа тази марка и в България. Преговорите бяха доста дълги, но накрая успях, за което съм изключително щастлива. За пръв път в световен мащаб се събират марки на две поп изпълнителки, каквито са Джей Ло и Бионсе в един магазин. С моята сериозност и амбиция впечатлих доста хората от Америка и сега без мое съгласие тези марки не могат да се разпространяват в България. По-нататък ще помисля и за бебешка колекция, както и за мъжете разбира се.

Госпожа Стойкова е внапреднала бременност но това не и пречи да се влага на 100% в бизнеса и удома. Получавам подкрепа от моя съпруг и семейството ми. Никога не съм се чувствала в неговата сянка. За повечето хора той е лицето на семейството, но за мен си е моето аморе. С този проект те в никакъв случай не остават на заден план и мисля, че ще се справя.

Съвсем скоро на фамилия Стойкови им предстои най-хубавото нещо на този свят, раждането на тяхното дете. На този етап двамата родители упорито пазят от обществеността, какъв е полът на детето и само най- близките им хора имат честа да знаят, какъв ще е наследникът.